Az Adobe Connect szerződött partnereiként a következő szolgáltatásokat nyújtjuk: webinar, online konferencia, szimpózium, távoktatás szervezése. Tekintse meg rövid bemutatónkat a rendszerről!

Webinárium
Adobe Connect minta előadás 1.

Mi az a webinar?

Más néven online konferencia egy olyan, jellemzően szakmai esemény, amelyet kizárólag internetes kapcsolaton keresztül rendeznek meg. Online előadások sorozata az interneten keresztül. Olcsó és hatékony kommunikációs lehetőség cégek számára.

Ajánlatkérés

Az Adobe Connect 11 bemutatása

Az új verzió, amely 2020. szeptemberében lett elérhető az ügyfelek számára, vadonatúj felhasználói élményt nyújt az előadóknak és a résztvevőknek egyaránt.

Elérhető bármely böngészővel, valamint egy vadonatúj Windows-alkalmazással az Adobe Connect számára. A macOS verzió ez év végén lesz elérhető.

Az új, esztétikusabb kezelőfelület mellett új funkciókkal is bővült a rendszer, miközben javult a kezelhetőség is.

Webinar
Adobe Connect minta előadás 2.

A javasolt rendszerkövetelmények itt megtekinthetőek.

Javult a webinar felhasználói élménye

Az új felhasználói felület megtervezésekor a cél az volt, hogy a modern kinézet mellett megőrizzük a korábbi felület jól működő funkcióit, átláthatóságát, könnyen kezelhetőségét. Néhány menüt leegyszerűsítettünk, és az új szerkezetre való áttérés gyorsabb és egyszerűbb kezelhetőséget eredményezett.

Könnyebbé vált az új, egyedi POD-ok kialakítása HTML, Javascript és CSS használatával.

Ajánlatkérés

Angol nyelvű rövid bemutató videó

Még sokoldalúbb webinar

Az egyik jelentős újítás, amely különbözteti az Adobe Connect alkalmazást a többi videokonferencia-alkalmazástól az az, hogy az ügyfelek saját szobákat hozhatnak létre az online teremben és feltölthetik tartalmukat oda.

Webinárium szervezése

Ez nemcsak jelentős sávszélességet takarít meg és további funkciókat tesz lehetővé. 3 fontos új szolgáltatása:

1. Az MP4 videók mostantól több hangsávot is tartalmazhatnak. A résztvevők egy videó lejátszása közben választhatnak egy másik hangsávot a pod opciók menüből. Ez nem csak azt jelenti, hogy több nyelvet támogat a rendszer, hanem tartalmazhat leíró videósávokat is. Ez segít abban, hogy a látássérültek is élvezhessék az előadásokat.

2. Támogatott több felirat sáv is, ezzel is segítve azokat, akik nem hallják a videót, vagy nem értik a videó nyelvét. A host feltölthet egy MP4 fájlt a megfelelő WebVTT (Web Video Text Track) fájlokkal, amelyek ezután feliratként megjeleníthetők az Adobe Connect szobában.

3. A PDF dokumentumokhoz már használható képernyőolvasó. JAWS, VoiceOver olvasó felolvassa a megosztott dokumentumot.

Call Now Button