Könnyű hozzáférés

Könnyű hozzáférés – böngészőből internetkapcsolattal

A résztvevők nem szeretik a korlátokat. Így mi elhozzuk nekik a szabadságot. A HTML böngészőből is az online konferenciaterem összes funkciója elérhető és használható egyetlen link birtokában. Csak internetkapcsolat szükséges, s onnantól bármely böngészőt választva az online esemény vendégei könnyedén elérhetik a sugárzott tartalmat. Számos cégnél a biztonsági szabályok ugyanis tiltják – tapasztalatból mi is tudjuk – a telepített alkalmazásokat. A rendszer használatához viszont nem szükséges semmit telepíteni. Miért veszítene ügyfeleket, hallgatókat céges policy miatt? (Természetesen van a programnak telepíthető verziója is, ha valaki azt részesítené előnyben.)

Másik elvárás, hogy ne csak asztali gépről lehessen bekapcsolódni. Nálunk ez sem gond, hisz teljes körű funkciókkal várja Android és iOS platforomon is a felület a webinárium, online tréning vendégeit. Útközben, bárhol és bármikor. Zsebre vágható konferenciaterem.

A választás szabadsága a miénk.

Interaktív igény szerinti felvételek

Rögzítse az utókornak! A műsor rögzítése, közzététele választható funkciókkal

Az Adobe Connect élő találkozói maximálisan interaktívak. Erről az interaktivitásról akkor sem kell lemondanunk, ha az előadásanyagokat később is szeretnénk felhasználni. A tartalmat, műsort egy könnyen kezelhető, több funkcióval rendelkező felvétel őrzi. A rögzített tartalom tehát nem egy egyszerű videó. A nézők ugyanis elérhetik az eseményen megosztott linkeket, utólag is részt vehetnek szavazáson. A felvétel elemeit szabadon válogathatjuk össze: a konferenciaterem moduljai, funkciói közül azt tehetjük közzé, amit utólag is hasznosnak tartunk (ha pl. a chat ablak a felvéltre nem szükséges, egy gombnyomással eltüntethetjük azt. A felvétel részei között, a műsormenetben való eligazodás is roppant egyszerű: modulonként, némánként indexált felület teszi könnyen elindíthatóvá az egyes tartalmakat.

Állíthatóság

Online konferenciaterem

A terem kialakításában a lehetőségek tárháza végtelen. Dolgozhatunk eseményenként új teremben, vagy akár egy állandó termet is kialakíthatunk hosszabb távra. Előre megmondhatjuk, hogy az eseményük bizonyos időszakában hogyan nézzen ki a felület, milyen funkciókat érhessenek el a látogatók. Többféle szerepkör segíti a munkát: a teremfelelős hostok mellett előadói posztokat is kioszthatunk. A résztvevők számára szavazásokat, játékokat hozhatunk létre, oszthatunk meg interaktív tartalmat, vagy akár megszólalási jogot is adhatunk Q&A időszakokra.

Online konferenciaterem

Mi is az a template? Sablonokkal a sikerért

Ha magunk elé képzeljük a tökéletes színpadképet, mit látunk? Az előadót, a prezentációját, hangulatfényeket, céges arculati elemeket, egyéb interaktív tartalmakat (pl. sms-fal). Konvertáljuk mindezt át az online térbe. Sablonok, funkciódobozok, grafikai funkciók, különféle ablakok lesznek segítségünkre. A kulcsszó a testreszabhatóság! Ideális elrendezésekkel szállhatunk a vendégek figyelméért folytatott harcba, igazi élménnyé tehetjük az online konferenciát is, nem kell személytelenségtől tartani. Még az események szponzori igényeinek is meg tudunk felelni, számos lehetőség adott.

Kiegészítő lehetőségek

Ha mindez nem lenne elég…

Az online konferenciaterem mindenki számára hozzáférhető, a design kialakításakor külön fontosnak tartották, hogy látás-, hallás- vagy mozgássérült személyek milliói számára is könnyen elérhető legyen. Beágyazott MP4 feliratokkal is dolgozhatunk már, több hangsávot használhatunk. Immár a korlátok nélküliség szó szerint értelmezhető.

Call Now Button