Onlinekonferencia.hu - kényelmesen, gyorsan, egyszerűen

Internetes képzést, oktatást,  akár cég- vagy termékbemutatót tarthat kényelmesen, gyorsan, egyszerűen a saját irodájából!

Érje el jelenlegi és leendő üzleti partnereit segítségünkkel, kommunikáljon egyszerűen, gyorsan, hatékonyan partnereivel, ügyfeleivel, munkatársaival. Az Onlinekonferencia.hu keretet biztosít online konferenciák, webináriumok számára.

   Az online konferenciaterem lehetőséget biztosít előadás közvetítésére (kép és hang), prezentáció vetítésére és a résztvevőkkel interaktív chat folytatására. A rendezvény után a konferencia teljes anyaga közzétehető, letölthető, később is megtekinthető.
 
   Költséghatékony és rugalmas megoldás, jövőbe mutató marketingeszköz. Előnyök: nincsenek rejtett költségek, az ország bármely pontjáról elérhető webes felület, egyéb technikai költség, catering díj nélkül.

Cégünk vállalja online konferenciák teljes körű lebonyolítását:

 - regisztrációk rögzítése,
 - a jelentkezők tájékoztatása, kérdéseinek megválaszolása,
a rendezvény idején technikai ügyelet biztosítása (a rendezvény forgatókönyvének megfelelően prezentációk kezelése, váltása, chat moderálása, az előadó segítése),
- utómunkák elvégzése : a teljes konferencia rögzítése, vágása, az előadások anyagainak a weboldalon történő elhelyezése.
- a jelentkezők, résztvevők számára a rendezvény anyagának megküldése (videó, .ppt prezentáció)
 
 
 

 

   Egyedi elképzeléseit is megvalósítjuk, igény esetén a rendezvény marketingkampányához szükséges eszközöket (bannerek, grafikák) elkészítjük, részvételi díjas események számlázását bonyolítjuk, a pénzügyi lebonyolítást teljes körűen intézzük. Egyedi ajánlatért kérjük, vegye  fel a kapcsolatot velünk!

   Visszatérő események, rendezvénysorozatok számára egyedi kedvezményeket biztosítunk!